Gemensamma utrymmen

Tvättstugan

Föreningens tvättstuga är till för alla boende i fastigheten. Tvättstugan är belägen i källaren, 1tr med, som nås från Odengatans trapphus.
Tvättstugan består av:

  • 2 st tvättmanskiner
  • 1 st torktumlare
  • 1 st torkskåp 120 cm bred
  • 1 st mangel

Bokning av tvätttid görs på anslaget som sitter på tvättstugedörren. Man skriver namn på lägenhetsinnehavaren på önskad dag och tid. Tvättiderna är uppdelade i 3 pass per dag,
09.00-13.00
13.00-17.00
17.00-21.00

Förråd

Våra lägenhetsförråd är belägna i källaren som nås via trapphuset på Odengatan.
Varje lägenhet har rätt till 1st förråd.
Det finns 2 st till uthyrning för de som har behov av ytterligare förrådsyta. Dessa förråd hyrs ut under speciella villkor för 100kr/mån. Vid tillkommande lägenheter äger dessa förtur till uthyrda förråd.

Barnvagnsförråd

Alla barnvagnar ska förvaras inne i lägenheterna. Det finns ett litet utrymme i entrén på Sveavägen där man tillfälligt kan ställa sin barnvagn.

Soprummet

Föreningens soprum nås från Odengatan. Koden dit är densamma som till portarna. Soprummet är endast till för hushållssopor.
Föreningen disponerar 2 sopkärl som töms 2ggr/vecka. Notera att Subway har ett eget sopkärl där endast deras avfall ska slängas. För att minska soporna ber vi er att sopsortera och slänga glas, tidningar och förpackningar i återvinningsrummet.

Grovsopor kör var och en till närmaste återvinningscentral. Klick här för närmaste återvinningscentral

Gården

Vår gård, som nås via Odengatans och Sveavägens trapphus, disponeras och sköts av oss alla. Vid 2 tillfällen per år, vår och höst, görs gården iordning för respektive säsong.

Cykelförråd

Cyklar förvaras i cykelställen på gården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *