Trivselregler

Städdagar- Föreningen har som mål att ha två gemensamma städdagar per år. En på våren och en på hösten där vi snyggar till våra gemensamma utrymmen såsom innegård, källare och förrådsutrymmen.

Trappuppgången- På grund av brandskyddsregler får inga lösa föremål ställas i våra trapphus. Detta gäller barnvagnar, cyklar etc.

Cyklar- På innegården förvarar vi våra cyklar. Cyckelställ finns monterade under balkongerna.

Barnvagnar- Alla barnvagnar förvaras antingen inne i bostdsrätterna alternativt i förrådet i trappuppgången på Sveavägen. Inga barnvagnar får finnas i trapphuset eller i källargångar.

Källargångar- På grund av brandrisken och för allas trevnad hålls alla källargångar fria från alla möjliga föremål.

Soprummet- Föreningens soprum ligger med egen ingång på Odengatan mittemellan nummer 47 och 49. Här finns det två behållare för hushållssopor (den tredje behållaren är till för Subway endast, märkt Subway). Det finns också ett återvinningsrum till höger där du kan återvinna plast, papper, glas och metall.

Hissen- Kom ihåg att stänga grinden ordentligt. Hissen går till plan 1 automatiskt. Vid flytt och transport av saker i hissarna ska golv- och väggskydd användas.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *